Es construiran fins a 80 pisos de lloguer social a Sant Joan Despí

Se situaran en un solar municipal al carrer Torreblanca i es destinaran a atendre temporalment determinats col·lectius amb necessitats d’acollida, d’assistència residencial o d’emancipació

La Comissió territorial d’urbanisme de l’Àmbit Metropolità de Barcelona, presidida pel secretari de l’Agenda Urbana i Territori, Agustí Serra, ha aprovat definitivament avui la modificació del planejament municipal de Sant Joan Despí que possibilitarà la construcció d’habitatges dotacionals de lloguer socialAquest tipus d’habitatges es construeixen en sòls de titularitat pública i es destinen a satisfer les necessitats temporals de determinats col·lectius amb necessitats d’acollida, d’assistència residencial o d’emancipació.

BIG 790330415060520 02

En el cas de Sant Joan Despí, l’Ajuntament vol impulsar la seva construcció en un solar de titularitat municipal de 3.589 msituat al carrer Torreblanca, número 7. La modificació aprovada avui classifica el sòl i determina també les seves condicions d’ordenació. Així, s’hi podran construir fins a un màxim de 80 habitatges dotacionals en un edifici de planta baixa i set pisos d’alçada, on també s’admetran garatges i trasters.

Finalment, també s’aprova una nova ordenació dels espais lliures a la zona, que té en compte els projectes que està impulsant l’Ajuntament veí de Sant Just Desvern a l’àmbit contigu. D’aquesta manera, es garanteix la coherència territorial dels espais oberts en el límit dels dos termes municipals. De fet, els espais lliures a Sant Joan Despí s’incrementen en 1.209 m2.

Redacció / Fotos: AMB-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix