Es reprenen els treballs previs al soterrament del tren a Sant Feliu

Imprimeix

ADIF treballa per readaptar el Pla d'Obres al nou calendari

La crisi sanitària produïda per la COVID-19 a Espanya va provocar que a causa de l'estat d'alarma es paralitzessin totes les obres públiques que s'estaven executant o pendents d'iniciar-se. Així, el soterrament de les vies ferroviàries de Sant Feliu ha estat una de les actuacions que veurà la seva planificació modificada per aquestes circumstàncies.

Malgrat aquesta situació, ADIF ha informat l'Ajuntament de Sant Feliu que ja treballa a readaptar calendaris i en elaborar un pla que s'ajusti a les diferents recomanacions de seguretat i salut derivades de la situació actual. El consistori està pendent d'una propera reunió amb ADIF on es presentarà el calendari d'obres previst, i de la que s'informarà la ciutadania.

297c164f 347d 4151 8d12 fcc0c4812d73

Paral·lelament, ADIF està estudiant conjuntament amb Acciona -empresa constructora adjudicatària de les obres-, el Pla d'Obres a executar properament, condicionat, per exemple, a l'adjudicació del projecte de senyalització i seguretat Ferroviària, que ha quedat aturada per l'actual estat d'alarma i que s'espera que aviat es pugui tramitar. 

Redacció / Fotos: Aj. Sant Feliu-Arxiu