El Baix Llobregat continuarà a la Fase 1 una setmana més

Imprimeix

L’àrea metropolitana de Barcelona serà una sola regió sanitària a partir de dilluns

L’augment de casos positius i sospitosos per coronavirus al Baix Llobregat en la darrera setmana deixarà a la nostra comarca en la Fase 1 una setmana més igual que Lleida. Mentrestant, la resta de Catalunya estarà en Fase 2. El ministre de Sanitat, Salvador Illa, i el director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, van anunciar ahir dijous al vespre en roda de premsa que donaven llum verda a les peticions de la Generalitat després d’haver mantingut les reunions bilaterals amb les Comunitats Autònomes. Illa va reconèixer l’actitud de “prudència” de la Generalitat i ha considerat una decisió “encertada” no haver demanat la progressió de Lleida pel brot que s’hi ha detectat.

100821097 2991623890922990 6357797417768714240 n

Unificació

D’altra banda, les regions sanitàries de Barcelona, l’àrea metropolitana nord i la sud (on està inclòs el Baix Llobregat) seran una sola regió sanitària a partir de dilluns 1 de juny.

EZBUPHDWsAALjZk

El Ministeri de Sanitat ha acceptat la proposta de la Generalitat d’unificar les tres regions i, per tant, estarà permesa la mobilitat entre tots els municipis que les conformen, que es mantindran en Fase 1.

Redacció / Fotos: Aj. Olesa-Trànsit-TC Pallejà