"No hi pot haver model de reconstrucció sense comptar amb les empreses"

Imprimeix

L'alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, ha anunciat que el consistori vol utilitzar el superàvit de 2019 en mesures per pal·liar els efectes socioeconòmics de la crisi de la COVID-19

El Cicle de Trobades virtuals -eFòrum- amb alcaldes/ses del Baix Llobregat va celebrar una trobada virtual amb Xavi Paz, alcalde de Molins de Rei, qui ha destacat el paper de les empreses en la generació de riquesa i benestar. "No hi pot haver un model de reconstrucció sense comptar amb els empresaris", ha afirmat. L'alcalde ha defensat l'aplicació de mesures innovadores i diferents per pal·liar "una crisi que també és excepcional", defensat la necessitat d'impulsar un pacte de reconstrucció municipal amb tots els agents de Molins de Rei, perquè "ara més que mai és necessari treballar tots plegats, sense colors polítics, per superar aquesta situació."

Entre les mesures que des del consistori es volen portar a terme es troba la utilització del superàvit de 2019 per pal·liar els efectes socioeconòmics de la crisi actual. En aquest sentit, Paz ha destacat la importància de "posar l'accent en el món municipal en aquests moments. Des del món local necessitem més eines per donar resposta a les necessitats causades per la conjuntura, i més flexibilitat per poder utilitzar-les". Entre les mesures considerades prioritàries per l'alcalde es troben l'impuls al comerç de proximitat, posar el focus en la indústria del territori i seguir apostant per la innovació i per l'Agenda 2030.

Redacció / Foto: eFòrum