Sant Joan Despí señaliza itineraris per passejar, córrer i anar amb bici

Imprimeix

Es concentren a la zona agrícola i la ribera del riu Llobregat del municipi baixllobregatí

L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha dissenyat i senyalitzat diversos itineraris recomanats per passejarcórrer i anar en bicicleta amb seguretat per la zona agrícola i la ribera del riu Llobregat. Aquests itineraris, de diferents llargades, tenen com a objectiu facilitar una mobilitat saludable i segura, tot garantint la distància de seguretat per evitar la propagació de la COVID-19.

unnamed.itineraris

En total, a la zona agrícola i la ribera del riu s’han senyalitzat quatre itineraris: dos reservats per al passeig, un per córrer i passejar i un per anar en bicicleta.

Al llarg d’aquests itineraris per la zona agrícola i la ribera del riu, cal circular per la dreta en el sentit recomanat per tal d’evitar creuaments entre persones. En cas d’haver de fer avançaments, s’han de fer per l’esquerra, amb precaució.

DSC03109

A més, cal mantenir les distàncies de seguretat recomanades: dos metres entre persones si anem passejant, i la màxima distància possible si anem corrent o en bicicleta. Recordeu que en aquesta zona es desenvolupen activitats agrícoles que cal respectar.

Aquests itineraris complementen els camins saludables de la zona urbana. L'actuació s'emmarca en el pla de reordenació de la mobilitat que l'Ajuntament de Sant Joan Despí està desenvolupant per tal d'adaptar l'espai públic a les mesures de seguretat i higiene necessàries per evitar la propagació de la COVID-19.

Redacció / Fotos: DG-Arxiu