La Fundació Marianao crida de nou a la solidaritat ciutadana

Imprimeix

L’entitat santboiana necessita 7.000 euros per ajudar les persones que més estan patint la crisi de la COVID-19

La crisi sanitària provocada pel coronavirus està afectant a tota la societat, però encara més a les famílies i els col·lectius més vulnerables. Des de Marianao estan realitzant un incansable treball acompanyant a infants, joves, adults i persones grans, fent-les costat i donant resposta a les necessitats socials. Xavier Pedrós, sociòleg i president de la Fundació Marianao, explica que “fins araa hem recaptat uns 2.500 euros i el nostre repte és arribar als 9.000. Esperem una gran resposta de la ciutadania santboiana.”

Captura de pantalla 2020 05 25 a las 10.47.29

Actualment, la Fundació Marianao està oferint ajudes econòmiques i alimentàries per assegurar el benestar i la salut dels nens i nenes i les seves famílies durant el temps de confinament. També realitza una tasca acompanyant a infants i joves estudiants, reduint la bretxa digital oferint recursos i suport perquè puguin seguir les activitats escolars i acadèmiques igual que els seus companys i companyes de classe.

L’altra vessant de l’entitat és lluitar contra la soledat estant a prop de les persones grans que es troben aïllades a casa per donar suport emocional i cobrir les seves necessitats durant el confinament. A més, donant suport psicològic i emocional a les persones que estan vivint aquests dies amb angoixa, ajudant-les a fer front a la situació de confinament. Estem a prop per escoltar i que tothom tingui algú amb qui poder parlar i compartir els seus neguits en aquests moments d'incertesa.

DONATIU (clica aquí)

Redacció / Fotos: Fundació Marianao