Puja l’oferta del transport públic metropolità amb la Fase 1

L’ATM recorda l’ús obligatori de la mascareta i demana que es respectin les distàncies de seguretat

El transport públic de l’àrea metropolitana de Barcelona augmentarà l’oferta fins a un 80% de l’habitual coincidint amb l’inici de la Fase 1 a les regions metropolitanes nord, sud, Barcelona i Baix Montseny, segons l’Autoritat del Transport Metropolità. Els desplaçaments es podran fer dins de les regions sanitàries i no entre elles, excepte els que ja preveu la normativa.

unnamed 1 metro

 Captura de pantalla 2020 05 23 a las 8.19.21

1494417761719

Per operadors, al metro l’oferta serà el 83% de mitjana, amb puntes del 92%-97% en hora punta a les línies 1 i 5, mentre que a FGC serà del 80%, arribant al 100% en hora punta tant a la línia Barcelona-Vallès com a la de Llobregat Anoia. A Rodalies, l’oferta serà del 94%. L’ATM recorda l’ús obligatori de la mascareta i demana que es respectin les distàncies de seguretat.

unnamed trambaix horaris

130318ndbusosamb 7 1024x576

Per la seva banda, al TRAM l’oferta serà del 80%, amb puntes del 100% al Trambaix. Pel que fa a l’oferta de servei de bus, a TMB l’oferta serà del 70% de mitjana, amb valors del 80% en hora punta en línies d’altes prestacions, i el bus metropolità de l’AMB, amb una oferta del 80% de mitjana, amb valors de 83% en hora punta i del 50% a la xarxa nocturna Nitbus. Quant al bus interurbà operat per la Generalitat, l’oferta serà del 80% de mitjana i del 50% a la xarxa de bus nocturna, mentre que el bus urbà de l’AMTU tindrà una oferta d’entre el 80% i el 100% en funció del municipi. L’AMB ha recordat que l’ús de la mascareta és obligatori i que cal respectar totes les indicacions de seguretat pel que fa a no accedir al transport en cas de trobar-se indisposat, evitar hores punta, respectar l’anul·lació de seients, mantenir distàncies i indicacions de trànsit, i higiene de mans.

Redacció / Fotos: AMB-ATM-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix