Augmenten els espais per a vianants a Sant Joan Despí

L’Ajuntament ha restringit el trànsit de vehicles en diferents punts de la ciutat

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha posat en marxa aquesta setmana noves mesures per tal de guanyar espais perquè els vianants puguin passejar i fer esport amb seguretat, tot garantint la distància interpersonal de dos metres i evitar aglomeracions. Al tancament a la circulació de vehicles en dos trams del carrer Major i el de la Creu d'en Muntaner, avui se suma un altre, l'avinguda de Barcelona.

Captura de pantalla 2020 05 22 a las 12.54.48

Així, per tal de pacificar el trànsit i millorar la seguretat viària i la interpersonal dels vianants, a partir d'aquest vespre es restringirà la circulació de vehicles al tram de l'avinguda de Barcelona entre els carrer dels Frares i l'avinguda de Mare de Déu de la Mercè (més de 800 metres de longitud). El tram afectat romandrà tallat de dilluns a divendres, de 20 a 23 h, i els dissabtes, diumenges i festius, de 8 a 10 i de 20 a 23 h. Els carrers transversals Gran Capità, Mare de Déu de la Mercè, Marquès de Monistrol i Extremadura que connecten el carrer de la Fontsanta amb l'avinguda de Barcelona es mantindran oberts al trànsit i es permetrà el pas de les línies d'autobús.

EYIESYDXsAERv17

EYe6L8jXgAAuCF9

Aquesta setmana també s'ha tancat a la circulació de vehicles el tram del carrer Major entre els carrers de la Creu d'en Muntaner i de Manuel Vázquez Montalbán (antic carrer Sud, del sector de les Begudes), i el dia 11 de maig es va fer el mateix al carrer de la Creu d'en Muntaner, entre l'avinguda de la Generalitat i el carrer Major. Aquestes dues actuacions han configurat un espai d'1,2 kilòmetres de longitud lliure de vehicles. Tots els carrers afectats tanquen en el mateix horari, de dilluns a divendres de 20 a 23 h, i els dissabtes, diumenges i festius de 8 a 10 i de 20 a 23 h.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix