El Parc Sanitari Sant Joan de Déu estrena imatge corporativa

Imprimeix

La nova marca visibilitza i dota d'identitat pròpia els dos àmbits assistencials de l'organització: la Xarxa de Salut Mental i l'Hospital de Sant Boi

Des que va començar l'any, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha anat implementant una nova imatge corporativa que té com a objectiu principal fer visibles i diferenciar els dos àmbits que integren l'organització: la Xarxa de Salut Mental, pionera a Catalunya en l'abordatge dels problemes de salut mental, i l'Hospital de Sant Boi, un centre de proximitat i altament resolutiu.  

photo 4219 normal

Un dels objectius principals d'aquesta nova imatge corporativa és reforçar el sentiment de pertinença de l'equip de professionals del Parc Sanitari, a través de dues marques que tenen punts en comú però que alhora es diferencien entre si, sempre sota el paraigua de la sigla de Sant Joan de Déu, "SJD".

Un logotip renovat

Amb un disseny clar, sòlid i funcional, el logotip "SJD" és el tret més distintiu de la nova marca i està en sincronia amb la resta de centres de la província d'Aragó-Sant Rafael, de la qual forma part l'organització. Aquest logo anirà acompanyat de les designacions dels dos àmbits assistencials del Parc Sanitari. 

hola marca parc

La tipografia del logotip, Ciutadella, destaca per la claredat i la senzillesa, unes característiques que en faciliten l'adaptabilitat en diverses aplicacions. Pel que fa a la gamma cromàtica, a banda de mantenir el vermell com una insígnia de la marca Parc Sanitari, alguns elements gràfics contenen altres colors que serviran per articular l'aplicació de la imatge corporativa en funció de l'àmbit assistencial o servei.

La creació d'aquesta nova imatge corporativa s'emmarca en les línies d'actuació que fixa el Pla estratègic + Nexes 2018-2020, un projecte del Parc Sanitari Sant Joan de Déu que té com a finalitat recuperar i millorar la visibilitat dels dos àmbits d'actuació d'una organització que atén i acompanya les persones al llarg de la vida. 

Redacció / Fotos: Parc Sanitari Sant Joan de Déu