Port Ginesta potencia la compra de vaixells amb el Festival del Mar

L’event reunirà les millors ofertes del mercat en embarcacions noves i d'ocasió i productes nàutics i un programa amb moltes activitats per gaudir del mar.

La fira es durà a terme a l'esplanada d'ampliació de Port Ginesta entre el 18 i el 20 de maig, comptarà amb una cinquantena d'expositors i espera com a mínim igualar els 7.000 visitants de l'edició passada.

Segons explica Carlos Rico, president de l'Associació d'Indústries, Comerç i Serveis Nàutics (ADIN), impulsora de la iniciativa, “la de Port Ginesta s'ha convertit en una de les fires nàutiques més importants de Catalunya i és precisament aquest èxit el que ens ha permès exportar el seu model a altres punts del país en el format de festival”.

Un dels objectius compartits pels organitzadors del Festival del Mar i les empreses expositores és dinamitzar les vendes del mercat. Per aquesta raó, el públic podrà trobar grans oportunitats de compra entre el centenar d'embarcacions que s'hi exhibiran, a banda d'accessoris i serveis nàutics.

El festival també vol acostar la nàutica als ciutadans i, amb aquesta finalitat, proposa activitats, la majoria gratuïtes, com tallers i xerrades sobre seguretat marítima i nusos; l'ús de les xarxes socials a la nàutica; una demostració de com remendar les xarxes dels pescadors; sortides amb veler; i la simulació d'un rescat amb un helicòpter de Salvament Marítim.

També hi haurà lloc per a les competicions nàutiques, amb la disputa de la Regata Festival del Mar-ADIN. A més, es duran a terme exàmens per obtenir l'autorització federativa titulín.

Àmplia oferta lúdica i comercial

Les activitats pretenen satisfer les expectatives d'un públic nàutic però també de totes les persones que volen iniciar-se en aquest món i fins i tot dels més petits per als quals s'ha programat un espectacle infantil i s'habilitarà una zona de jocs, amb un castell inflable i un vaixell pirata. A més, en l'exposició també hi haurà parades de venda de productes agroalimentaris i d'altres productes d'artesania.

El Festival del Mar de Port Ginesta compta amb la col·laboració i suport de Marina Port Ginesta, l'Ajuntament de Castelldefels, l'Ajuntament de Sitges, la Diputació de Barcelona i del Club Marítim Port Ginesta així com també de la Federació Catalana de Motonàutica i Salvamento Marítimo.

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix