"Necessitem a les empreses per mantenir l'activitat i el benestar social"

Imprimeix

L'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, ha destacat a una nova trobada virtual del Fòrum Empresarial del Llobregat el paper central de les empreses en la generació de riquesa i benestar en el municipi

Aquesta setmana s'ha celebrat una trobada virtual amb Lluís Mijoler, alcalde del Prat de Llobregat, qui s'ha dirigit directament a les empreses dient: "Us necessitem per generar valor afegit al Prat, necessitem la vostra col·laboració per mantenir el benestar social davant la difícil situació provocada per la COVID-19"A la seva intervenció, Mijoler ha fet èmfasi en la necessitat dels consistoris de poder fer més. "Necessitem reformes legals que ens permetin poder contractar més personal en aquests moments i poder utilitzar els 30.000 milions d'euros de superàvit que tenen els ajuntaments però que la llei no ens deixa utilitzar. A més no podem donar préstecs com a administració. Tampoc podem avalar i demanar liquiditat, pel que calen reformes amb urgència", ha afegit.

Mijoler també ha defensat la necessitat d'agilitzar els permisos i tràmits online a les empreses i els ciutadans en aquests moments complicats i ha apostat amb fermesa per una mobilitat més sostenible als polígons d'activitat econòmica i per impulsar l'RSC a les empreses. "En aquests moments, la prioritat és mantenir els llocs de treball actuals i assegurar l'estabilitat de les persones treballadores de la ciutat i la viabilitat de les empreses i comerços", ha afirmat.

Redacció / Foto: Fòrum Empresarial del Llobregat