SEAT organitza una jornada de portes obertes de forma virtual

Imprimeix

L’Escola d’Aprenents es prepara per rebre aquest dimecres als nous talents que volen convertir-se en la futura generació de professionals de l’automoció

L’Escola d’Aprenents de SEAT es prepara per rebre aquest dimecres, 20 de maig, als nous talents que volen convertir-se en la futura generació de professionals de l’automoció. Amb una novetat respecte a anys anteriors: la visita no serà presencial, sinó virtual, per complir amb les mesures adoptades per garantir la seguretat i salut de les persones. Tindrà lloc per streaming, a les 19.00h, a través dell web de l’Escola. David Calle, el professor youtuber i ambaixador d’Educació i Youth Empowerment de la companyia, farà de mestre de cerimònies de la visita virtual i serà l’encarregat de donar la benvinguda als futurs alumnes.

singlePhoto 0.resizeViewPort.1200.fileReferenceOriginal 1

De la mà del cap d’estudis de l’Escola i d’alguns professors i aprenents, els visitants virtuals podran veure alguns dels indrets més rellevants de centre, com la Kart Academy, el laboratori de Smart factory, l’espai de soldadura amb realitat augmentada, el taller de robòtica, les aules d’impressió 3D i control numèric, entre d’altres, perquè vegin en primera persona com és el dia a dia dels estudiants.

singleimage b029.resizeViewPort.1200.fileReferenceOriginal

A més, els participants podran informar-se sobre els diferents programes de Formació Professional (FP) de Grau Superior adaptats a les noves necessitats derivades de la transformació de la indústria i la digitalització, i sobre quin és el procés per poder inscriure’s als seus cicles formatius. Al final de la visita virtual, els futurs alumnes podran plantejar preguntes tant a David Calle com a la resta de professors, alumnes i responsables de SEAT que participaran en aquesta cita.

singlePhoto 1.resizeViewPort.1200.fileReferenceOriginal

Inscripcions candidatures

El termini d’inscripció de candidatures ja està obert per a aquells joves d’entre 18 i 21 anys que vulguin optar a una de les 60 places disponibles. Aquest any, a més, el procés és digital i reconverteix les proves psicotècniques, entrevistes presencials i avaluació d’expedient acadèmic, en un procés candidate friendly amb avaluacions de competències mitjançant vídeo entrevistes. La presentació de sol·licituds estarà oberta fins al proper 5 de juny i els seleccionats iniciaran el curs al setembre. Des de la seva inauguració el 1957, l’Escola d’Aprenents de SEAT ha format més de 2.700 alumnes.

Redacció / Fotos: SEAT