Destinen 2 milions d'euros per continuar ampliant la Bicivia

Imprimeix

L'AMB subvencionarà fins a un màxim del 50% del pressupost d'execució per contracte (IVA inclòs) i fins a un màxim de 200.000 euros per ajuntament

L'AMB llançarà una nova subvenció de dos milions d'euros destinada als ajuntaments metropolitans per construir carrils bici i altres vies pedalables que puguin completar la Bicivia i altres carrils bici de la metròpolis de Barcelona. Les bases d'aquesta nova subvenció van ser aprovades al darrer Consell Metropolità i properament l'AMB llançarà aquesta tercera convocatòria.

1X0A5200 1024x683

"En el difícil context en què ens trobem, hem de donar un gran impuls als mitjans de transport i les infraestructures que fomentin la mobilitat segura i sostenible, un binomi imprescindible per a la nostra metròpolis. I això implica apostar decididament per la bicicleta i per completar la xarxa pedalable metropolitana", explica el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l'AMB, Antoni Poveda"En la nova mobilitat metropolitana post COVID-19,la bicicleta també tindrà un paper molt important, com ja s'està veient en altres metròpolis i ciutats del món", afegeix Poveda.

20180319 114201 1024x576

Cada ajuntament metropolità pot presentar, com a màxim, dues sol·licituds de subvenció. L'AMB subvencionarà fins a un màxim del 50% del pressupost d'execució per contracte (IVA inclòs) i fins a un màxim de 200.000 euros per ajuntament metropolità.

Aquesta subvenció és compatible amb qualsevol altra línia pública o privada de finançament procedent d'una altra administració o entitat pública o privada estatal, de la Unió Europea o d'organismes internacionals.

Redacció / Fotos: AMB-Arxiu