Disminueixen els casos positius per COVID-19 a Sant Boi de Llobregat

Imprimeix

La ciutat continua liderant el nombre d’afectats al Baix Llobregat i pugen els casos sospitosos fins a les 2.055 persones

Sant Boi de Llobregat continua en una situació molt difícil en la crisi sanitària de la COVID-19, encara que experimenta -en els darrers dies- una disminució de casos positius que conviden a l’optimisme. Segons l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) al municipi hi ha comptabilitzats un total de 859 casos positius (han donat positiu en alguna prova diagnòstica PCR o test ràpid) per la COVID-19 a data 17 de maig. Fa uns dies els casos positius a la ciutat eren de 928 persones. D’altra banda, la xifra de casos sospitosos de tenir el virus s’eleva a 2.055 persones són casos sospitosos  (corresponen a persones que en algun moment han presentat símptomes i un professional sanitari els ha classificat com a possible cas, però no tenen una prova diagnòstica -PCR o test ràpid- amb resultat positiu).

coronavirus santboi bona

EXf4drvWsAIbvuP

La taxa crua de positius per 10.000 habitants és una de les més altes del Baix Llobregat amb 102,75, una de les més altes de la comarca només superada per Santa Coloma de Cervelló i Sant Just Desvern. D’altra banda, la taxa estandarditzada de positius per 10.000 habitants és de 104,92 (superada per Santa Coloma de Cervelló). Cal recordar que a Sant Boi de Llobregat hi ha un total de 83.605 habitants. Les dades que es mostren són aquelles que s'ha pogut identificar la seva zona de residència segons consta en la targeta sanitària.

Redacció / Fotos: Arxiu-CP