Els veïns de Les Botigues de Sitges poden anar a comprar a Castelldefels

Imprimeix

El nucli urbà a tocar del municipi baixllobregatí forma part de la Regió Sanitària Metropolitana Sud que manté la Fase 0 amb un cert relaxament de les mesures

L’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, ha anunciat que els veïns i veïnes del nucli de Les Botigues de Sitges, a la comarca del Garraf, tenen autoritzat entrar a Castelldefels a comprar perquè formen part del sector sanitari del Baix Llobregat.

ply947 imgB 055

Segons ha explicat l’alcaldessa, la confusió dels seus habitants ha vingut pel control que van realitzar conjuntament les dues policies per evitar que poguessin creuar el límit de la seva població tant els esportistes com les persones que surten a caminar o en bicicleta. “Els dos cossos van parlar d’aquest fet i no hi ha hagut cap problema”, afegeix.

De la Metro Sud

Les Botigues de Sitges continuarà en Fase 0 però amb un cert relaxament de mesures. Aquest nucli a tocar de Castelldefels pertany a la Regió Sanitària Metropolitana Sud, que a partir de dilluns entrarà en una fase intermitja. Els seus centres de referència sanitària són Castelldefels i Viladecans.

mic Castelldefels 049 bona

Entre les mesures previstes es podran comprar a les botigues sense cita prèvia, flexibilitzar la celebració de vetlles, obrir biblioteques per a servei de préstec, museus i centres de culte amb un terç de l’aforament. En canvi, no es podran obrir terrasses de bars ni restaurants ni fer reunions socials o familiars de fins a 10 persones, com preveu la Fase 1.

Redacció / Fotos: Arxiu