Les bicicletes tenen un nou espai a Sant Joan Despí

Aquest nou carril bici, de 1.600 metres de longitud, forma part del pla de mesures per facilitar la mobilitat segura i saludable

Sant Joan Despí compta amb un nou espai ciclable. L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha els ha creat l’avinguda de Barcelona i al carrer de Maria Tarrida fins al parc del Mil·lenari i amb connexió amb la resta de la xarxa ciclable del municipi baixllobregatí. Aquest nou carril bici té 1.600 metres de longitud.

carril bici avinguda barcelona maria tarrida 5 1

El nou carril bici està inscrit a la calçada i comparteix espai amb els vehicles de motor. Durant aquesta setmana s’ha pintat la senyalització horitzontal i s’ha instal·lat senyalització vertical d’aquest carril seguint els criteris fixats en el catàleg de senyalització de mobilitat sostenible de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), per tal de garantir una bona coexistència entre els diferents mitjans de transport en una zona on la velocitat màxima és de 30 km/h.

carril bici avinguda barcelona maria tarrida 6

Aquesta actuació s’inscriu en el pla de reordenació de la mobilitat que l’Ajuntament està duent a terme per facilitar una mobilitat segura i saludable a la ciutat, mantenint les mesures de seguretat i higiene necessàries per evitar la propagació del coronaviurus.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix