El PP-Castelldefels presenta 53 mesures econòmiques i socials

Imprimeix

Segons el seu portaveu, Manu Reyes, “la prioritat és ajudar a les famílies i la recuperació dels llocs de treball, especialment en una ciutat que viu del turisme, el comerç i els serveis”

El grup municipal del Partit Popular-Castelldefels ha presentat un pla econòmic i social que aposta per ajudar a les famílies i posar els recursos municipals a la disposició de la recuperació dels llocs de treball, la reactivació d'autònoms i pimes, i l'ajuda a les famílies més afectades per la situació provocada pel coronavirus.

Estem en una situació de greu crisi i hem d'apostar per mesures reals i efectives, no estètiques i tardanes com s'ha fet fins ara a nivell local. Presentem un pla de rebaixa d'impostos i incentius fiscals i socials perquè les empreses recuperin la seva activitat i els nostres veïns tornin a tenir les seves ocupacions. No és temps de divisions ni de posar tiretes. És el moment d'actuar” ha afirmat Manu Reyes, portaveu del grup popular qui aposta també per un nou govern a Castelldefels que doni cabuda a aquells que realment vulguin remangarse per a treballar pels seus ciutadans.

ERziaPbXkAE3Iim

Més d’una cinquantena de mesures

El pla popular consta de 53 mesures que tracten a més de la rebaixa d'impostos o mesures incentivadores per a crear ocupació, consta de mesures d'ajudes a les famílies, protecció de les persones majors, mesures sanitàries, habitatge, relatives a l'acció social o als escolars. Es tracta d'un programa complet d'acció municipal que vol comptar amb tots els agents socials, econòmics, veïnals o polítics de Castelldefels.

Aquest pla tracta també d'esmenar “la política fiscal del govern de coalició entre socialistes, comunistes i forces separatistes que han apujat els impostos de la ciutat durant el passat mandat, i que per al 2020 han aprovat una pujada espectacular dels tributs que és vigent des del passat 1 de gener. A ingressos zero, impostos zero.”

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels