La campanya ‘Paraules que curen’ es plasma en un llibre

Imprimeix

L’Hospital de Viladecans recull els missatges (cartes, dibuixos i fotografies) de la ciutadania adreçats a pacients i professionals des del començament de la crisi provocada per la COVID-19

El recull de les cartes, dibuixos i fotografies que han enviat les persones als pacients ingressats i als professionals de l’Hospital de Viladecans s’ha convertit en un llibre, que s’emmarca dins la campanya Paraules que curen. Des que va començar aquesta campanya, els missatges genèrics que van dirigits als pacients s’han repartit per les plantes d’hospitalització. Els que s’adrecen a un pacient particular se li fa arribar en mà. Pel que fa a les cartes d’ànim als professionals, s’han anat publicant a la intranet del centre.

llibre 2

llibre 3

llibre 4

La campanya encara està activa. Els missatges adreçats als pacients s’han d’enviar per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Si el missatge és general i va dirigit a un pacient concret cal especificar el nom i, si es coneix, el número d’habitació on està ingressat. També es pot enviar per correu postal a l’Hospital de Viladecans (Av. de Gavà, 38, 08840, Viladecans), indicant al sobre que és per a la campanya ‘Paraules que curen’ i especificant, si cal, el nom del pacient. Els escrits o imatges adreçats als professionals s’han de fer arribar a través de l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Redacció / Fotos: Hospital de Viladecans