Cs-Martorell presenta un pla de xoc municipal per a impulsar la recuperació

Juanjo Pérez, portaveu local de Cs, explica que les mesures busquen "pal·liar els efectes que la crisi ha tingut en les famílies i sectors productius del municipi"

El Grup municipal de Ciutadans (Cs) a Martorell ha presentat aquesta setmana un pla de xoc amb diverses línies d'actuació amb l'objectiu de minimitzar els efectes de la crisi de la COVID-19. El portaveu, Juanjo Pérez, ha explicat que la iniciativa persegueix des del consens "pal·liar les conseqüències socials i econòmiques que la crisi ha provocat en les famílies i sectors productius", així com facilitar "la recuperació de l'activitat habitual del municipi en la brevetat més gran possible.”

Pérez ha detallat algunes de les propostes que afecten a tots els àmbits: social, econòmic, sanitari i associatiu. Així, i quan la situació d'alarma ho permeti, Cs planteja realitzar des de les institucions un homenatge als morts i reconèixer als professionals i voluntaris que han treballat per a combatre l'epidèmia.

EMO Z6iXkAMd1iZ

El regidor taronja ha remarcat les propostes que s'inclouen dins de l'àmbit sanitari, destacant "la creació d'un protocol d'actuació en cas de rebrot i l'anàlisi de la situació en les residències". Quant al pla de recuperació social, Cs demana que es facilitin dades de desocupació i de situacions d'emergència d'habitatge, i valorar la creació de fons extraordinaris per a l'atenció de polítiques socials i el desenvolupament de plans d'ocupació.

Finalment, en l'àmbit econòmic, Pérez ha destacat com a proposta principal "establir moratòries i exempcions en el pagament d'impostos i taxes municipals", així com "el llançament d'ajudes per a facilitar l'impuls de l'activitat comercial i empresarial". Relacionat amb això, l'edil considera necessari reformular el pressupost municipal "que ha quedat obsolet."

Redacció / Fotos: Cs-Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix