Es reprèn l’activitat ambulatòria a l’Hospital de Viladecans

Imprimeix

Els pacients hauran d’acudir al centre amb mascareta i preferiblement sols o amb un acompanyant

Avui dimecres 22 d’abril es reprèn l’activitat presencial a l’àrea ambulatòria de l’Hospital de Viladecans. Inicialment, se citaran els pacients prioritaris, d’acord amb la proposta que han fet els metges que porten els pacients.

Per tal d’evitar aglomeracions, se citarà els pacients de manera esglaonada. Per aquest motiu, cal extremar la puntualitat i no arribar a l’Hospital ni més aviat ni més tard de l’hora concertada. S’ha d’acudir al centre amb mascareta. Preferiblement, els pacients han presentar-se sols a l’Hospital. Si això no és possible, podran venir acompanyats, com a màxim, d’una persona. A la sala d’espera, caldrà mantenir la distància de seguretat amb altres persones.

hospital 1 0

Els pacients que s’han de visitar presencialment rebran un missatge de mòbil (SMS) amb la informació esmentada. També rebran una trucada telefònica en què se’ls donarà la mateixa informació. Les persones que presentin algun símptoma compatible amb la Covid-19 ho han de fer saber al professional que els truca. En aquest cas es reprogramarà la visita a un altre dia.

Redacció / Fotos: Arxiu