Nestlé fa una donació de 150.000 mascaretes a institucions i entitats

Imprimeix

Els primers lliuraments han estat a l'Obra Social de l'Hospital Sant Joan de Déu, Càrites i als ajuntaments d'Esplugues i Sant Feliu

Nestlé destinarà 150.000 mascaretes a diferents institucions i empreses per afrontar la crisi de la COVID-19, 30.000 de les quals repartirà a l'àrea de Barcelona. En concret, l’empresa ja n'ha donat 14.000 a l'Obra Social de l'Hospital Sant Joan de Déu, a Càrites i als ajuntaments d'Esplugues de Llobregat -on Nestlé té les oficines centrals- i de Sant Feliu de Llobregat. Els propers dies, preveu ampliar la donació amb 16.000 unitats més a la mateixa zona. Altres municipis catalans on la firma té fàbriques, com Castellbisbal, Reus i Viladrau, també es beneficiaran d'aquest donatiu, amb mascaretes per a centres de salut, residències de gent gran i col·lectius amb necessitats especials.

nestle 1

D'altra banda, Nestlé ha lliurat més d'un milió i mig d'aliments a entitats socials. El donatiu està destinat a atendre UCIs, hospitals de campanya i centres sanitaris, així com també transportistes que distribueixen a supermercats i comerços.

Redacció / Fotos: Arxiu-Nestlé