Sant Joan Despí celebrarà la diada de Sant Jordi des de casa

Del 20 al 27 d'abril, el canal d'Instagram 'CulturaacasaSJD' oferirà un ampli ventall de propostes culturals amb una jornada maratoniana el dia 23 d'abril

Sant Joan Despí ja ho té tot a punt per a la diada de Sant Jordi amb diferents propostes per gaudir de la cultura des de casa tot donant suport als artistes i creadors. Amb el lema 'Sant Jordi, a casa', l'Ajuntament celebrarà una Setmana Cultural amb espectacles i tallers online que tindran el seu màxim exponent el 23 d'abril, dia de Sant Jordi. Paral·lelament, també es faran propostes participatives com ara l'enviament de roses virtuals, punts de llibre pintats per infants i recomanacions de llibres.

imatge gràfica sant jordi 1

Malgrat que la situació de confinament ens farà viure un Sant Jordi diferent, l'Ajuntament vol mantenir ben viva aquesta emblemàtica festa. D'aquesta manera, del 20 al 27 d'abril se celebrarà la Setmana Cultural de Sant Jordi, amb un munt d'activitats online que s'emetran a través del canal d'Instagram 'CulturaacasaSJD'. La programació inclou espectacles familiars, contes, concerts, entrevistes, xerrades, màgia, exposicions virtuals, tallers, recitals... La Setmana Cultural tindrà com a punt central el dijous 23 d'abril, diada de Sant Jordi, amb una marató d'activitats durant tot el dia (d'11 a 20.30 hores).

Altres activitats

La commemoració també inclou diferents activitats que volen fomentar la participació. Una d'elles és la creació d'una llibreria virtual amb els llibres recomanats per la gent de Sant Joan Despí. Per això, es farà una crida perquè els ciutadans i ciutadanes facin arribar vídeos on expliquin quin llibre recomanen i per quin motiu.

DSC 0010

Aquest any, els infants també pintaran el seu punt de llibre, encara que no es pugui celebrar el concurs que organitzen les escoles i les biblioteques. El punt de llibre es podrà descarregar a la web municipal i, un cop pintat, s'ha d'enviar perquè formi part de l'exposició virtual de punts de llibre. Finalment, per Sant Jordi, l'Ajuntament també convida a mantenir la tradició de regalar roses a les persones estimades mitjançant una rosa virtual que la ciutadania es podrà descarregar per escriure-hi una dedicatòria i enviar-la a qui vulgui.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix