Els Mossos denuncien 440 vehicles durant la Setmana Santa a l’RPMS

Imprimeix

El dispositiu policial a la Regió Policial Metropolitana Sud va permetre controlar més de 16.700 vehicles (18.054 persones)

Ahir dilluns 13 d’abril va finalitzar l’operatiu dels Mossos d’Esquadra, juntament amb la Policia Local de diversos municipis, a la Regió Policial Metropolitana Sud -RPMS- (Garraf, Alt Penedès i Baix Llobregat). Una actuació que es va iniciar dijous passat 9 d’abril amb un estricte control policial de les vies principals i secundàries del territori per evitar els desplaçaments per carretera a segones residències coincidint amb la Setmana Santa. Durant tots aquests dies, els cossos policials van vetllar i treballar per evitar la mobilitat prohibida per l’actual crisi sanitària de la COVID-19.

EVPvXdrU4AI3Xek 1

Segons fonts policials dels Mossos d’Esquadra, es van controlar 16.780 vehicles (18.054 persones). Del total, 1.715 van ser identificats (2.033 persones). D’altra banda, es van aixecar 356 actes per no respectar el confinament i, a més, es van denunciar per trànsit 84 vehicles (infraccions com per exemple, no disposar d’assegurança, no haver passat la ITV, etc).

EVOuZwqU4AMcBjO

Aquests controls es van realitzar durant les 24 hores del dia després de constatar que hi ha persones que encara continuen desobeint les mesures decretades de confinament i que podien tenir la intenció de marxar aquests dies cap a zones de muntanya i platja. 

Els Mossos d’Esquadra van reforçar la vigilància durant la nit per evitar el trànsit en aquesta franja horària i per detectar vehicles que circulessin de nit per saltar-se els controls policials i arribessin a les seves segones residències, desobeint les restriccions de confinament i posant en perill el sistema sanitari d’aquestes zones. 

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra