La Premsa del Baix assoleix un rècord amb 219.800 pàgines vistes al març

Durant el passat mes el seu digital va tenir un total de 127.476 usuaris únics i 183.246 visites

LA PREMSA DELBAIX (LPdB) es manté com un dels mitjans de comunicació de referència a la nostra comarca. Així ho reflecteixen les darreres dades facilitades per l’Oficina de Justificació de la Difusió (OJD) corresponent al mes de març del 2020.

El diari digital va sumar un total de 219.800 pàgines vistes al març en les seves diferents seccions. D’altra banda, l’auditoria de l’OJD indica els usuaris únics van ser de 127.476. Unes xifres que superen amb escreix les que va assolir el nostre mitjà de comunicació des que va començar l’edició digital i que confirma la línia ascendent amb nombre de seguidors a les xarxes socials (Twitter i Facebook).

“Som conscients que l'excepcional situació entorn de la Covid-19 ha afectat directament a tots nosaltres i ha influït positivament en les nostres dades d'audiència, però també han reflectit la necessitat informativa d'allò més pròxim; del comarcal, i per tant, del local.

Des del començament d'aquesta tràgica pandèmia, hem treballat amb l'única fi de mantenir informats als nostres lectors sobre el seu entorn més pròxim, de la forma més rigorosa possible, tenint en compte les limitacions que comporta aquest confinament i l’hermetisme informatiu' al qual ens té sotmès el "règim polític establert".

Des del començament d'aquest malson, la nostra labor és la de dissipar els dubtes de la població del Baix Llobregat respecte als temes que succeeixen diàriament. Hem publicat informació sobre: transports públics, activitats en confinament, solidaritat ciutadana, el trànsit, situacions a la presó, treballadors autònoms i pimes, donacions de sang, actualitat Covid-19 en hospitals i residències, la Setmana Santa i Pasqua, el curs escolar, informació i promoció d'activitats i treball efectuat per les administracions governamentals i ajuntaments de la nostra comarca, distribució de material sanitari, etc, etc... També, les nostres xarxes socials formen part d'aquesta comunitat comarcal que creix i comparteix diàriament.

El nostre treball es veu gratificat mes a mes pel nombre de lectors que creix i es consolida en el temps.

El nostre equip vol agrair a tots aquells que en aquests moments s'han arromangat per a donar-nos el millor que tenen; el seu coratge, la seva valentia, la seva solidaritat, la seva comprensió, la seva alegria, el seu amor i la seva infinita humanitat.

GRÀCIES en majúscules; al personal sanitari, a cuidadors, als cossos i forces de seguretat de l'estat, a comerços de primera necessitat oberts, a proveïdors, a productors del camp, a pescadors, a grangers, a gestors, a personal de seguretat, a serveis de tele assistència, a mitjans de comunicació, associacions i una llarga llista de persones que demostren dia a dia la increïble i meravellosa comarca que hem creat.

MAI oblidarem als nostres conciutadans i familiars que ens han deixat a causa d'aquesta malaltia directa o indirectament. Per a les seves famílies i amics, rebeu el nostre sentit pesa'm. Descansin en Pau.”

Mariano Martínez

Editor LPdB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
164

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix