L’Ajuntament d’Esplugues posa en marxa ‘Ens en sortirem’

Imprimeix

El consistori convida a la ciutadania a participar en xarxes socials

Amb el lema ‘Ens en sortirem. Gràcies, Esplugues’, el consistori baixllobregatí vol llançar a través de les xarxes socials un missatge d’ànims a la ciutadania de la ciutat superar les dificultats de la crisi sanitària pel coronavirus i d’agraïment pel seu comportament cívic i solidari.

etiqueta esplugues 2

A més convida a tothom a fer visible a les xarxes socials la seva activitat i els seus missatges positius durant aquests dies de confinament a través de l’etiqueta #EspluguesACasa. A Instagram, per exemple, podem veure com el cantautor espluguí Israel Duran (israelduranmusic) ha construït una mini ‘home-studio’ o com els Museus d’Esplugues (museus_esplugues) ens mostra peces ceràmiques de gran interès.

etiqueta esplugues 3

Des del compte municipal de Twitter (@ajesplugues), Facebook i Instagram es proposen jocs casolans, en línia amb el projecte Playful Esplugues, per utilitzar el joc entre persones de totes les edats com a eina de convivència i de cohesió. I també des de Twitter es pot fer seguiment diari, a més de totes les novetats i recomanacions sobre la pandèmia, de l’aplaudiment que els diferents cossos policials fan a les 20 hores al personal sanitari de les residències del municipi. Cada dia, a una residència diferent.

Més de 2.000 mascaretes

D’altra banda, el grup de voluntariat format a la ciutat per fer front a l’emergència sanitària del coronavirus ja ha produït més de 2.000 mascaretes. Una vegada s’han confeccionat, es netegen i desinfecten per ser lliurades amb la màxima seguretat.

EVAHs GWsAAaBGgEVAHs NXQAEBu5w


Redacció / Fotos: Arxiu