Solidaritat i esperança a través de la pintura a Sant Joan Despí

L'Ajuntament convida tots els infants a pintar un dibuix de Can Negre

Nova iniciativa solidària durant la crisi sanitària del coronavirus. L’Ajuntament de Sant Joan Despí vol fomentar la creativitat dels infants durant aquests dies de confinament i, alhora, esdevenir un missatge d’ànim i de solidaritat per a tota la ciutadania. Per això, el consistori baixllobregatí convida tots els infants del municipi a acolorir un dibuix d’un dels edificis més estimats de la nostra ciutat: Can Negre, que hem envoltat amb l’arc de Sant Martí popularitzat amb la campanya ‘Tot anirà bé’.

totanirabepintat

Per participar-hi, cal descarregar el dibuix de Can Negre que es pot trobar a sjdespi.net/wca/pintem-totanirabe. Un cop pintat, cal enviar una foto amb el dibuix al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Al correu heu d’incloure el nom i cognoms i l’edat de l’infant que ha fet el dibuix. 

Les fotos es publicaran a la web municipal i a les xarxes socials de l’Ajuntament de Sant Joan Despí perquè els dibuixos dels nens i nenes de Sant Joan Despí es converteixin en un missatge solidari i d'esperança davant la crisi sanitària de la COVID-19.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix