La Plataforma digital Gavà participa, Gavà Decideix, en marxa

Imprimeix

És un espai comunitari d’intercanvi i col·laboració ciutadana

L’Ajuntament de Gavà posa en marxa una nova iniciativa municipal a través de la Plataforma de participació digital, Gavà participa, Gavà Decideix, un espai comunitari d’intercanvi i col·laboració entre la ciutadania i entitats municipals, que estarà actiu mentre duri el període d’excepcionalitat i les mesures d’aïllament. Des de l’inici de l’estat de l’alarma, són moltes les iniciatives que han anat sorgint, algunes de forma espontània i altres a través d’associacions i entitats per tal de mantenir, en la mesura del possible, una rutina i una activitat diària.

Plataforma2

Aquest espai no substitueix les fonts oficials d'informació sobre la gestió de la COVID- 19 que es podran consultar a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i les web municipal, a més de les fonts oficials. La Plataforma tampoc és un espai d'atenció a la ciutadania donat que ja s’han creat els canals corresponents per atendre les necessitats i consultes ciutadanes.

Com participar

Els gavanencs i gavanenques podran participar-hi de diferents maneres:

  • Iniciatives de ciutat. En aquest apartat es fa un recull de les iniciatives que s'estan desenvolupant per part de l'Ajuntament i enllaços i informació a tots els continguts o materials que els equipaments públics posen a l'abast de la ciutadania, així com iniciatives ciutadanes, d’associacions, entitats i empreses i comerços de Gavà que s’animin a compartir.
  • Prohibit avorrir-se. En aquest apartat, es fa un recull de recursos digitals en obert per poder-ne fer ús en els dies d'aïllament. No només propostes fetes des de l'Ajuntament sinó també per la ciutadania de Gavà.
  • Anima. Apartat per deixar missatges d'ànim a les veïnes i veïns.
  • El dia de demà. Espai per compartir que faràs a Gavà quan tornem a sortir als carrers.

Redacció / Fotos: Aj. Gavà