La Plataforma digital Gavà participa, Gavà Decideix, en marxa

És un espai comunitari d’intercanvi i col·laboració ciutadana

L’Ajuntament de Gavà posa en marxa una nova iniciativa municipal a través de la Plataforma de participació digital, Gavà participa, Gavà Decideix, un espai comunitari d’intercanvi i col·laboració entre la ciutadania i entitats municipals, que estarà actiu mentre duri el període d’excepcionalitat i les mesures d’aïllament. Des de l’inici de l’estat de l’alarma, són moltes les iniciatives que han anat sorgint, algunes de forma espontània i altres a través d’associacions i entitats per tal de mantenir, en la mesura del possible, una rutina i una activitat diària.

Plataforma2

Aquest espai no substitueix les fonts oficials d'informació sobre la gestió de la COVID- 19 que es podran consultar a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i les web municipal, a més de les fonts oficials. La Plataforma tampoc és un espai d'atenció a la ciutadania donat que ja s’han creat els canals corresponents per atendre les necessitats i consultes ciutadanes.

Com participar

Els gavanencs i gavanenques podran participar-hi de diferents maneres:

  • Iniciatives de ciutat. En aquest apartat es fa un recull de les iniciatives que s'estan desenvolupant per part de l'Ajuntament i enllaços i informació a tots els continguts o materials que els equipaments públics posen a l'abast de la ciutadania, així com iniciatives ciutadanes, d’associacions, entitats i empreses i comerços de Gavà que s’animin a compartir.
  • Prohibit avorrir-se. En aquest apartat, es fa un recull de recursos digitals en obert per poder-ne fer ús en els dies d'aïllament. No només propostes fetes des de l'Ajuntament sinó també per la ciutadania de Gavà.
  • Anima. Apartat per deixar missatges d'ànim a les veïnes i veïns.
  • El dia de demà. Espai per compartir que faràs a Gavà quan tornem a sortir als carrers.

Redacció / Fotos: Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix