CatSalut rep vehicles de la flota de la Diputació de Barcelona

Imprimeix

La corporació intensifica així la col·laboració amb el departament de Salut de la Generalitat davant l’emergència sanitària 

Davant la situació d’emergència mèdica i assistencial provocada pel coronavirus, la Diputació de Barcelona ha intensificat la col·laboració amb el CatSalut posant a disposició de les seves necessitats recursos materials, humans i tècnics.  Així, la corporació ha cedit a les autoritats sanitàries vehicles sense conductor procedents de la seva flota de serveis tècnics perquè sigui el CatSalut qui els distribueixi al territori segons les necessitats en cada cas. 

El Departament de Salut ha considerat necessari destinar els primers sis vehicles a l’Hospitalet de Llobregat, a causa de l’impacte assistencial que ha suposat a la ciutat el tancament d’un nombre important de Centres d’Atenció Primària. Els vehicles permetran les visites mèdiques a domicili i, a criteri del departament de Salut, el trasllat del personal sanitari que així ho requereixi. 

Suport

La Diputació de Barcelona també està treballant, en col·laboració amb tots els municipis de la província i de forma coordinada amb el CatSalut, per posar en marxa les ampliacions dels principals hospitals i habilitar, si cal, hotels arreu del territori. En aquest sentit es contemplen dues possibilitats, sempre segons les necessitats del CatSalut: que alguns d’aquests hotels es medicalitzin per acollir malalts de coronavirus i que d’altres s’habilitin com a centres per al descans del personal sanitari.  

Redacció / Foto: Diputació de Barcelona