Salut confirma més d’un centenar de contagis per COVID-19 a Castelldefels

Només hi ha comptabilitzada la mort d’una persona gran al municipi baixllobregatí

La Generalitat de Catalunya, mitjançant de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), ha confirmat  que hi ha 101 persones contagiades per coronavirus a Castelldefels. D'aquesta manera, i per primera vegada des que va començar aquesta emergència sanitària es disposen de dades fiables sobre la situació epidemiològica amb relació a l'afectació de la COVID-19 al municipi baixllobregatí. De totes maneres, no estan comptabilitzats els casos lleus de persones que es troben a casa.

EUBnxgqX0AA6c o

Una mort

Tanmateix, pel que fa al nombre de víctimes, ara com ara només hi ha confirmada la mort d'una persona Castelldefels a conseqüència de la COVID-19. Es tracta d'una persona gran que presentava patologies prèvies. Des de Protecció Civil, que està treballant en primera línia, s'ha fet una estimació d'unes 8 o 10 víctimes, però convé remarcar que no són dades confirmades.

D’altra banda, l’Ajuntament ha confirmat que quan es reprengui la normalitat, el consistori convocarà al conjunt de la ciutadania a participar en un acte d'homenatge a les víctimes i d'acompanyament a les seves famílies.

Des que va començar la crisi sanitària, l'Ajuntament ha mantingut la postura d'oferir les dades sobre l'afectació de la pandèmia a Castelldefels quan fossin oficials. Aquesta decisió és fruït de l'exercici de la responsabilitat, per tal de no alimentar especulacions i rumors i perquè la ciutadania tingués la certesa que la informació que se l'ofereix és rigorosa i veraç.

Redacció / Fotos: AEBALL

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix