El poliesportiu Francesc Calvet es converteix en nou hospital de campanya

Podrà tenir fins a un centenar de llits per atendre pacients lleus de l'Hospital Moisès Broggi i entrarà en servei la propera setmana

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha posat a disposició de l'Hospital Moisès Broggi el poliesportiu municipal Francesc Calvet com a hospital de campanya per acollir pacients lleus davant la situació d'emergència provocada pel coronavirus Covid 19. Serà el segon hospital provisional a la comarca després del de Sant Andreu de la Barca.

hospital de campanya poliesportiu Francesc Calvet

90744462 3149518338416398 3389371491723247616 o

Aquest divendres al matí han començat els treballs d'adequació d'aquest equipament com a hospital de campanya, que podrà tenir fins a un centenar de llits per atendre pacients lleus del centre sanitari. Personal municipal col·labora en les tasques d'habilitació de l'espai, de forma coordinada amb l'hospital de Sant Joan Despí, que supervisa la instal·lació per tal de complir amb les mesures de seguretat i distància entre llits. L'hospital de campanya s'està preparant per entrar en servei la propera setmana, en cas que sigui necessari.

Nous espais

D'altra banda, també des d'avui divendres l'hotel Hesperia de Sant Joan Despí acull malalts lleus per poder alliberar espais a l'hospital de Sant Joan Despí.

236742664

57053297

A més, la Diputació de Barcelona realitza gestions per contractar a l'hotel Novotel de Sant Joan Despí habitacions destinades als professionals sanitaris del Moisès Broggi perquè hi puguin descansar i pernoctar en aquest hotel, situat a tocar de l'hospital.

Redacció / Fotos: Arxiu-Manuel Ruiz

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix