Solidaritat amb els malalts i professionals de l’Hospital de Sant Boi

Imprimeix

La Xarxa de Suport Santboiana ha engegat la campanya #EstemAmbTu perquè els veïns i veïnes pugui enviar cartes amb missatges d’ànims, suport i estimació als professionals i als pacients ingressats per COVID-19

Davant la situació sense precedents que s’està vivint Sant Boi de Llobregat amb la crisi sanitària del coronavirus, la Xarxa de Suport Santboiana ha engegat una iniciativa solidària per “fer arribar tota la nostra calor i suport a tots els pacients que estan ingressats per COVID-19 i a l'equip de professionals de l'Hospital de Sant Boi, que s'estan deixant la pell”. És per això que la Xarxa de Suport Santboiana, ha posat en marxa la campanya #EstemAmbTu perquè veïns i veïnes puguin enviar missatges d'ànims, suport i estimació.

hospital sant boi 11 782 651

“L’objectiu és animar-los que enviïn cartes, missatges i dibuixos plens de suport i tendresa que farem arribar a l'equip d'infermeria de l'hospital perquè els entreguin o llegeixin a pacients i companys”, expliquen des de l’entitat local. Les persones ingressades per COVID-19 han d'estar en aïllament i els seus familiars i amics no poden estar a prop. “Són moments molt durs per a tothom i encara més, per les persones amb salut fràgil que estan molt greu."

Podeu enviar els vostres missatges, cartes o dibuixos al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Redacció / Fotos: Arxiu