La demanda a la línia Llobregat-Anoia d’FGC disminueix un 85%

La reducció de la mobilitat ha estat a causa de la crisi sanitària del coronavirus

Les recomanacions i indicacions per reduir la mobilitat per l’alerta del coronavirus s’han traduït en una disminució de més de 300.000 desplaçaments diaris a les línies de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

nenys trens

Segons les xifres d’aquesta setmana, el comportament de la demanda ha estat clarament a la baixa i s’ha notat, sobretot, en aquest passat dilluns i dimarts, quan la reducció havia arribat al 86% i al 89%, respectivament, a les línies metropolitanes. A partir de dimecres, la reducció ja va superar el 90%. Per línies, la disminució a la Llobregat-Anoia ha estat d’un 85%. En tot moment, la concentració de persones a tots els trens i totes les andanes ha estat per sota del 33%, garantint d’aquesta manera la distància de seguretat recomanada.

Redacció / Fotos: FGC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix