L'Hospital de Viladecans restringeix l'accés a familiars de pacients

Imprimeix

Els quiròfans del centre sanitari baixllobregatí s’habiliten com a UCIs

L'Hospital de Viladecans ha anunciat que restringeix l'accés de familiars i acompanyants de pacients al centre en el marc de la crisi del coronavirus. Tota la informació sobre l'estat dels pacients es donarà per telèfon, segons han anunciat els responsables de la institució sanitària. Des de l'hospital també s'ha agraït les "mostres de solidaritat" que reben aquests dies i les donacions de material sanitari.

Captura de pantalla 2020 03 21 a las 8.22.44

Cal recordar que l'Hospital de Viladecans està acreditat com a hospital bàsic d'aguts, de referència per als municipis de Castelldefels, Gavà, Viladecans, Begues i Sant Climent de Llobregat, amb una població de 185.000 habitants.

Noves mesures

D’altra banda, l’Hospital de Viladecans, a conseqüència de l’augment de casos per coronavirus, ha decidit implementar noves mesures. Així, els quiròfans s’han habilitat com a UCIs provisionals.

VUCnabZE0lkMOzusZkX8sEZHmInwKBD Bq6BPgXa3ElPVFkBgq5Ib7S1X605kHKiqVnhDVuqZxkNG nRB9MoulPsoyeqxhCA33pyc26iOVhd SvTRmzB1oXE3gPOEiI

L’última xifra coneguda parlava de 50 pacients, entre positius i pendents del resultat del test. A més, ja estaven afectats també 20 professionals -entre metges, infermers i personal administratiu- del centre sanitari.

Redacció / Fotos: Arxiu