Nous casos de coronavirus al Baix Llobregat Nord

Imprimeix

Olesa de Montserrat, Abrera i Collbató continuen acumulant afectats per la malaltia

El Baix Llobregat Nord, com la resta del territori, pateix la crisi sanitària pel coronavirus. Abrera, Collbató i Olesa de Montserrat augmenten els seus afectats.

PTfam gx9 mSl8zisLf2vaDsKBzgfjBngvxhmsXITCr7qKxoLfskYeNW5hkLxIgXiMragB6B zznKrJXqTKA6ciB0S7z1PtwHHn7umaAFXTz4fUwQPw8ejn TZlu1qo

Abrera

L’Ajuntament d’Abrera ha confirmat sis casos de coronavirus. S’han pres les mesures necessàries per atendre els casos de manera adequada i s’està fent un seguiment a les veïnes i veïns que han tingut un contacte directe amb les persones afectades. Cinc d'elles tenen símptomes lleus i es troben als seus domicilis i una sisena serà donada d'alta aviat del centre hospitalari on està ingressada.

ajuntament 49

Collbató

El Departament de Salut ha informat que s'han detectat tres casos de coronavirus a veïns del municipi. Dues persones estan confinades en les seves respectives llars i una altra, ingressada a l’hospital de Martorell seguint tots els protocols d'actuació.

ajuntament

Olesa de Montserrat

Ja són tretze les persones d’Olesa de Montserrat ingressades a l’Hospital de Martorell que han donat positiu per coronavirus. A més, hi ha dues persones més ingressades pendent del resultat de la prova del Covid-19. D'aquest total de 15 persones ingressades, 10 són interns de la residència Santa Oliva, i un de la residència Sant Agustí. Des que es va iniciar l'estat d'alarma per la crisi sanitària a causa del coronavirus, ja són set les persones d'Olesa que han perdut la vida afectades per la malaltia. D'aquestes, cinc eren interns de la residència Santa Oliva.

Redacció / Fotos: Arxiu