Nous casos de coronavirus al Baix Llobregat Nord

Olesa de Montserrat, Abrera i Collbató continuen acumulant afectats per la malaltia

El Baix Llobregat Nord, com la resta del territori, pateix la crisi sanitària pel coronavirus. Abrera, Collbató i Olesa de Montserrat augmenten els seus afectats.

PTfam gx9 mSl8zisLf2vaDsKBzgfjBngvxhmsXITCr7qKxoLfskYeNW5hkLxIgXiMragB6B zznKrJXqTKA6ciB0S7z1PtwHHn7umaAFXTz4fUwQPw8ejn TZlu1qo

Abrera

L’Ajuntament d’Abrera ha confirmat sis casos de coronavirus. S’han pres les mesures necessàries per atendre els casos de manera adequada i s’està fent un seguiment a les veïnes i veïns que han tingut un contacte directe amb les persones afectades. Cinc d'elles tenen símptomes lleus i es troben als seus domicilis i una sisena serà donada d'alta aviat del centre hospitalari on està ingressada.

ajuntament 49

Collbató

El Departament de Salut ha informat que s'han detectat tres casos de coronavirus a veïns del municipi. Dues persones estan confinades en les seves respectives llars i una altra, ingressada a l’hospital de Martorell seguint tots els protocols d'actuació.

ajuntament

Olesa de Montserrat

Ja són tretze les persones d’Olesa de Montserrat ingressades a l’Hospital de Martorell que han donat positiu per coronavirus. A més, hi ha dues persones més ingressades pendent del resultat de la prova del Covid-19. D'aquest total de 15 persones ingressades, 10 són interns de la residència Santa Oliva, i un de la residència Sant Agustí. Des que es va iniciar l'estat d'alarma per la crisi sanitària a causa del coronavirus, ja són set les persones d'Olesa que han perdut la vida afectades per la malaltia. D'aquestes, cinc eren interns de la residència Santa Oliva.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix