Se suspèn la 67a Fira d’Espàrrecs de Gavà

Imprimeix

L’Ajuntament i la Cooperativa Agropecuària no contemplen, de moment, una data posterior

L'Ajuntament de Gavà ha decidit suspendre la 67a Fira d'Espàrrecs, que havia de celebrar-se de l'1 al 3 de maig, per la crisi sanitària del coronavirus. La decisió s'ha pres en consens amb la Cooperativa Agropecuària de Gavà i obeeix a la importància d'adoptar totes les mesures necessàries per lluitar contra la propagació del coronavirus.

fira gava esparrec 2

A hores d'ara no es contempla la celebració del certamen en una data posterior, si bé no es descarta la reprogramació d'altres esdeveniments que s'organitzen al seu voltant un cop superada la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19. L'estalvi que generi aquesta suspensió, que es preveu sobre els 150.000 euros, es destinarà a diferents mesures per pal·liar l'impacte econòmic provocat per la pandèmia en autònoms i comerços de la ciutat.

fira gava eaprrec 3

Juntament amb la Fira d'Espàrrecs, també es cancel·la la programació de l'Abril Cultural, que s'organitza durant el mes d'abril al voltant de la Diada de Sant Jordi. A més, se suspenen totes les obres a la via pública, públiques i privades, que no siguin estrictament necessàries per garantir la seguretat

Redacció / Fotos: Aj. Gavà