Controls policials a Cornellà per fer complir l’estat d’alarma

Imprimeix

S’han establert també a la resta de municipis de la comarca amb la participació dels Mossos d’Esquadra

Cornellà de Llobregat ha viscut aquesta tarda un inesperat control policial a un dels carrers més cèntrics del municipi baixllobregatí. Un control de pas conjunt entre la Guàrdia Urbana i la Policia Nacional al carrer Rubio i Ors amb l’objectiu per comprovar si la gent complien les mesures establertes i detectar aquelles persones que no respectaven les restriccions de mobilitat amb motiu de l’estat d’alarma decretat pel govern espanyol per la proliferació del coronavirus.  

20200318 175728

20200318 180035

Durant el control de pas, els agents policials han demanat la documentació a vianants així com a conductors de vehicles (cotxes, furgonetes, motocicletes, etc) que circulaven per la via. Una situació viuen la resta de municipis del Baix Llobregat amb la participació també dels Mossos d’Esquadra.  

20200318 181030

20200318 181035

Sobre aquest tema, cal recordar que només està permès sortir per a anar al metge, al treball, a comprar aliments, productes farmacèutics o de primera necessitat, així com per al desplaçament a entitats financeres, per a l'assistència i cura a majors, menors, dependents, persones amb discapacitat o persones especialment vulnerables, per causa de força major o situació de necessitat o per a qualsevol altra activitat d'anàloga naturalesa degudament justificada.

20200318 180648

A més, s'ha de sortir al carrer individualment, tret que s'acompanyi a persones amb discapacitat. Quant a la circulació de vehicles, només es permet la mateixa per a la realització de les activitats citades anteriorment o per anar a una benzinera.

Redacció / Fotos: LPdB