Mor per coronavirus un intern de la residència Santa Oliva d’Olesa

Altres sis persones han donat positiu segons ha confirmat l’Hospital de Martorell

S’han detectat set nous casos de coronavirus a Olesa de Montserrat, concretament en persones internes de la residència Santa Oliva. Ja s’han pres les mesures necessàries per atendre aquests casos, així com per aplicar els protocols establerts pel Departament de Salut. La residència ja seguia feia dies un protocol específic que restringia les visites als interns.

residencia santa oliva 2

Els positius s’han detectat després que els responsables de la residència derivessin fins a l’Hospital de Martorell deu interns que presentaven afectació respiratòria greu i símptomes compatibles amb el Covid-19. Segons han confirmat des de l’Hospital de Martorell i la residència Santa Oliva, un cop realitzades les proves de coronavirus, set de les persones traslladades han donat positiu, una ha donat negatiu, i de les altres dues persones s’està a l’espera del resultat. Malauradament, una de les persones afectades per coronavirus ha mort aquest matí.

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat està en contacte permanent amb responsables del Departament de Salut i de la residència Santa Oliva per al seguiment d’aquests casos.

Redacció / Fotos: Google Maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix