Dos casos de coronavirus al Centre Social i Sanitari Frederica Montseny

Imprimeix

L’Ajuntament de Viladecans desconeix quants positius hi ha al conjunt de la ciutat

Dos usuaris del Centre Social i Sanitari Frederica Montseny de Viladecans han donat positiu per coronavirus. Ho han confirmat a l'ACN fonts del Consorci de Salut i Social de Catalunya, responsable de l'equipament, que han indicat que es tracta de dos avis que són usuaris del centre de dia que hi ha a la instal·lació. Com a mesura preventiva s'han aïllat a diversos pacients que havien estat en contacte amb els infectats i s'han restringit les visites a tot el sociosanitari. Per ara no hi ha cap treballador que hagi presentat simptomatologia. Als dos contagiats els van traslladar a l'Hospital de Viladecans fa dos dies, després que comencessin a trobar-se malament. El centre Frederica Montseny disposa de 180 llits.

porta principal

Aquest equipament assisteix a persones de la tercera edat, un col·lectiu especialment vulnerable. Té places de residència assistida, de centre de dia i inclou un centre sociosanitari amb unitats de convalescència, llarga estada i cures pal·liatives.

Per la seva banda, l'Ajuntament de Viladecans ha assegurat que és conscient que hi ha aquests casos al Frederica Montseny i ha remarcat que està en contacte amb els responsables de la instal·lació. Amb tot, apunta que desconeix quants positius hi ha al conjunt de la ciutat.

Redacció / Fotos: Arxiu