FGC reestructura el servei de trens pel coronavirus

Imprimeix

A partir d’avui, a les línies metropolitanes el servei en hora punta serà del 60% i la resta de la jornada, del 40%

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reestructurarà el servei de trens a partir de demà dimarts, 17 de març, a les línies metropolitanes per fer front als requeriments del Govern en la lluita contra el coronavirus. D'aquesta manera, la companyia adequa l'oferta d'acord amb la demanda i a les indicacions rebudes per part del Govern i de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona. A partir de demà, el servei en hora punta serà del 60% i la resta de la jornada, del 40%.

ST VICENÇ DELS HORTS FGC 003

A la línia Llobregat-Anoia també es reestructura el servei, que quedarà de la següent manera: a les hores punta hi haurà 1 tren/hora de l'R5 (Manresa), S4 (Olesa de Montserrat), S3 (Can Ros) i R6 (a i des de La Pobla de Claramunt); 2 trens/hora a l'S8 (Martorell); i 4 trens/hora a l'L8 (Pl. Espanya-Molí Nou Ciutat Cooperativa). Durant la resta del dia, es mantenen les freqüències excepte a l'L8, que passa a 2 trens/hora.

Tot i aquestes modificacions, FGC desaconsella viatjar excepte per raons inajornables i, per aquest motiu, recomana als clients que es vegin obligats a desplaçar-se que s'informin sobre les possibles afectacions al servei a través dels missatges de megafonia d'estacions i d'interior de tren, que consultin les vitrines informatives, el web www.fgc.cat, l'app d'FGC, el twitter @FGC o truquin al telèfon d'informació 012.

Redacció / Fotos: FGC