FGC reestructura el servei de trens pel coronavirus

A partir d’avui, a les línies metropolitanes el servei en hora punta serà del 60% i la resta de la jornada, del 40%

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reestructurarà el servei de trens a partir de demà dimarts, 17 de març, a les línies metropolitanes per fer front als requeriments del Govern en la lluita contra el coronavirus. D'aquesta manera, la companyia adequa l'oferta d'acord amb la demanda i a les indicacions rebudes per part del Govern i de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona. A partir de demà, el servei en hora punta serà del 60% i la resta de la jornada, del 40%.

ST VICENÇ DELS HORTS FGC 003

A la línia Llobregat-Anoia també es reestructura el servei, que quedarà de la següent manera: a les hores punta hi haurà 1 tren/hora de l'R5 (Manresa), S4 (Olesa de Montserrat), S3 (Can Ros) i R6 (a i des de La Pobla de Claramunt); 2 trens/hora a l'S8 (Martorell); i 4 trens/hora a l'L8 (Pl. Espanya-Molí Nou Ciutat Cooperativa). Durant la resta del dia, es mantenen les freqüències excepte a l'L8, que passa a 2 trens/hora.

Tot i aquestes modificacions, FGC desaconsella viatjar excepte per raons inajornables i, per aquest motiu, recomana als clients que es vegin obligats a desplaçar-se que s'informin sobre les possibles afectacions al servei a través dels missatges de megafonia d'estacions i d'interior de tren, que consultin les vitrines informatives, el web www.fgc.cat, l'app d'FGC, el twitter @FGC o truquin al telèfon d'informació 012.

Redacció / Fotos: FGC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
177

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix