TRAM redueix el seu servei en dia feiner en un 40%

T1 no té servei, mentre que canvien les freqüències de pas de la T2 i T3

Per tal d’evitar la propagació del COVID-19 i seguint les indicacions de l’ATM d’ajustar l’oferta a la demanda de transport públic, a partir de demà dimarts, el tramvia reduirà el seu servei en dia feiner en un 40%. Aquesta reducció s’ajusta a la davallada de persones usuàries que hi ha en tot el transport públic a causa de la menor activitat laboral i social del país.

El servei de TRAM, que continuarà operant de les 5 a les 24 hores en dia feiner inclòs divendres, quedarà de la següent manera:

T1: sense servei.

T2 i T3: donarà servei amb freqüències de pas de 15 minuts entre les 7 i les 17 hores, i de 20 minuts entre les 17 i les 22 h. Entre les 5 i les 7 hores i entre les 22 i les 24 hores s’oferirà una freqüència de pas de 30 minuts.

trambaix4

TRAM informarà de totes les afectacions de servei a través de les seves xarxes socials i canals d’atenció online com són la web www.tram.cat i l’aplicació mòbil.

Recordem que les persones amb símptomes o pertanyents a col·lectius de risc (persones d’edat avançada, amb malalties cròniques o amb problemes del sistema immunitari) han d’abstenir-se d’utilitzar qualsevol transport públic. Per a les persones que es troben en situació de mobilitat obligada, tot i la intensificació de les mesures de neteja i higiene dels mitjans de transport, es recomana que es netegin les mans amb aigua i sabó o solució hidroalcohòlica després de viatjar-hi i que mantinguin una distància de seguretat d’un mínim d’un metre entre elles.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
139

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix