Onze persones intoxicades en un incendi a un pis a Cornellà

Imprimeix

Onze persones han resultat intoxicades per inhalació de fum en un incendi a un pis a Cornellà de Llobregat. L’avís de l’incendi va arribar a les 22.32 hores d’aquest dilluns, i va poder ser controlat pels Bombers de la Generalitat a les 22.54 hores.

Les flames afectaven l’interior d’un pis a la desena planta de la carretera de L’Hospitalet, 238. Immediatament s’hi van desplaçat 10 dotacions dels Bombers.

Com a mesura preventiva, es van haver d’evacuar els veïns de tot el bloc. Onze d’ells van resultar intoxicats per inhalació de fum; tots ells, veïns de les plantes desena i superiors. Es tracta de sis homes (de 30, 33, 41, 42, 43 i 71 anys), de quatre dones (de 32, 44, 46 i 69 anys) i d’una nena de 12 anys, que va ser traslladada a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Hospitalitzats

Tret d'un home i una dona que van ser donats d'alta in situ, la resta d'adults van ser evacuats entre l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi i l’Universitari de Bellvitge.

El foc, originat per causes que encara no s’han determinat, va cremar totalment el pis on havia començat; el 10-3ª, i el menjador del pis immediatament superior. El fum va afectar els pisos del costat; és a dir, el 10-1ª, el 10-2ª i el 10-4ª. L’11-1ª també va resultar fumat.

A les 00.44 hores, l’incendi es va extingit totalment i va ser a partir d’aquell moment que, amb l’escala totalment ventilada, es va autoritzar els veïns a retornar a les seves cases.

Redacció | Foto: Arxiu