Es garanteix el subministrament de producte fresc del Parc Agrari

La Cooperativa Agrícola del Prat fa una crida a la responsabilitat de la ciutadania

La Cooperativa Agrícola del Prat, que aplega prop d’una trentena de cooperativistes productors, continua treballant per tal de nodrir la ciutadania amb producte fresc i de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat. La producció i subministrament de carxofa Prat, enciams, cebes, bledes i d’altres productes de temporada a Mercabarna per part de pagesos del Prat no s’ha vist alterada. Les famílies pageses segueixen fent un esforç per garantir que tots aquests productes bàsics no hi faltin als establiments de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

IMG 8290

Des de la Cooperativa Agrícola del Prat ressaltem la idoneïtat de menjar producte fresc i de proximitat, ja que són els aliats perfectes per enfortir les defenses del cos i garantir uns hàbits de vida saludables. Precisament, les famílies pageses treballem durant tot l’any per tenir cura dels aliments de la ciutadania, i “així ho seguirem fent”.

Mercats de Pagès i botigues, obertes

La Cooperativa Agrícola del Prat fa una crida a la responsabilitat de la ciutadania a l’hora de fer les compres. El subministrament de productes està garantit i emplacem a no fer cues i a mantenir les distàncies de seguretat respecte els venedors i els productes per tal d’evitar contagis de coronavirus. La intenció de la Cooperativa Agrícola del Prat és la de mantenir amb total normalitat l’activitat els pròxims dies i setmanes.

MercatPagesElPrat

El Mercat de Pagès del Prat continuarà proveint de productes frescos, de temporada i de proximitat a la ciutadania. El Parc Agrari del Baix Llobregat és considerada una infraestructura productiva d’aliments que en moments de crisi com l’actual demostra la seva importància estratègica.

Tanmateix, convé recordar que moltes famílies pageses de la Cooperativa Agrícola disposen de botigues on també subministren productes de collita pròpia i de temporada, garantint la seva obertura i atenció a la ciutadania. Des de l’Ajuntament del Prat s’ha tirat endavant amb la iniciativa #AlPratenscuidem, de solidaritat, ajuda i suport entre la ciutadania en aquest moment complicat.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix