S’eleva a quatre la xifra d'afectats de coronavirus a Sant Feliu

Imprimeix

L’ajuntament ha posat en marxa una comissió de seguiment i ha iniciat un espai de coordinació amb les direccions dels CAP’s i amb les farmàcies

Segons informa l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, ja són quatre els casos de coronavirus al municipi, tots sota supervisió i provinents d'un mateix focus controlat. Per tal de realitzar el correcte seguiment i prendre les mesures pertinents, i sempre en coordinació amb la Conselleria de Salut, la institució ha posat en marxa una comissió de seguiment formada per les persones responsables dels diversos serveis implicats. També s'ha iniciat de manera oficial un espai de coordinació amb les direccions dels CAPs del municipi i amb les farmàcies.

ESsGIE2XgAErhq

Aquesta comissió s'està coordinant amb la Conselleria de Salut amb l'objectiu de fer públic demà un nou comunicat que reculli les possibles mesures preventives i afectacions en el dia a dia de la ciutat i en les activitats que impliquin la reunió d'un nombre elevat de persones, que des de la Generalitat es decretin o recomanin en les properes hores.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Sant Feliu