Cornellà de Llobregat correrà pel dret de les nenes a l’educació

Imprimeix

L’ONG Entre Cultures organitzarà aquest diumenge 8 de març “Corre per una Causa” que enguany porta el lema “La Llum de les Nenes”

Un any més, l’ONG Entre Cultures organitza la cursa "Corre per una Causa" en el marc del Dia Internacional de les Dones per recaptar per impulsar una protecció efectiva dels drets de les nenes i lluitar contra la violència de gènere. Les inscripcions ja són obertes. L'objectiu és aconseguir fons per defensar els drets de les nenes, en concret, el dret a l'educació. Els diners recaptats es destinaran a donar suport al programa ‘La Llum de les Nenes’, promovent l'accés a l'educació de més de 8.200 nenes que viuen en països en contextos d'exclusió i zones de conflicte.

luz presentacion

5665

La cursa començarà a les 9.30 hores des de l'Estadi Municipal de Cornellà de Llobregat, al carrer del Rugbi (perpendicular a la recta de l'Estadi Municipal Pilar Pons) i es durà a terme pel Parc Agrari del Baix Llobregat fins arribar, de nou, a la instal·lació esportiva. La prova atlètica no té un caràcter competitiu i ofereix les diverses modalitats que van des dels 100 metres fins als 10 quilòmetres Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar a través del següent enllaç: https://www.correperunacausa.org/carrera-barcelona.

atencion a las ninas

acceso educacion

Més de 200 milions de nenes al món han sofert la mutilació genital, 150 milions han patit violència sexual i el 99% de les persones víctimes de tràfic i explotació sexual són dones i nenes. Fins ara, Entre Cultures ha atès i acompanyat a més de 32.000 nenes mitjançant la participació en projectes a països com Congo, República Centreafricana, Sudan del Sud, Txad, Kenya, Guatemala, Nicaragua, Haití, El Salvador, Hondures o Perú.

Redacció / Fotos: ONG Entre Cultures-Arxiu