Begues es blindarà amb més vigilància als espais públics

Imprimeix

El consistori té previst invertir en càmeres de videovigilància i lectors automàtics de matrícules

L'Ajuntament de Begues incrementarà el sistema de vigilància en els seus espais públics, així com en els accessos des de Torrelles de Llobregat i la Plana Novella. El consistori té previst invertir en càmeres de videovigilància i lectors automàtics de matrícules. Segons dades de Mossos d'Esquadra i la Policia Local, aquests sistemes han donat una alta efectivitat a l'hora de resoldre robatoris a domicilis, així com d'altres delictes. 

manilles sense folre

Aquesta mesura s'afegirà al recent augment de la plantilla de la Policia Local, que ha passat de 13 a 15 efectius. Tanmateix, des de principi d'any i de forma conjunta amb Mossos d'Esquadra, s'ha posat en marxa el dispositiu Habitatge, que s'activa en la franja de vespre amb servei de patrullatge d'ambdós cossos policials, així operacions de control a les rotondes de la Collada i de Begues Parc.

Actualment, Begues disposa de càmeres de videovigilància amb lector automàtic de matrícules que l'Ajuntament té situades als accessos al municipi per la BV-2041, tant des de Gavà com des d'Olesa. Aquests equips permeten un seguiment d'entrades i sortides i la ràpida identificació de vehicles a través de les matrícules.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Begues