L’Ajuntament de Viladecans promociona la ciutat a través d’un joc

Imprimeix

Descobrir el municipi pot tenir premi amb el nou Joc del Mamut

Neix un joc de pistes amb una versió diferent per a cada estació de l’any i en tres idiomes: anglès, castellà i català. L’Ajuntament de Viladecans ha posat en marxa el joc de pistes Mamuts. Descobreix Viladecans, amb la cònica figura del Mamut com a fil conductor. Els visitants de la ciutat podran jugar amb ella. Es tracta d’una iniciativa de promoció turística –adreçada al públic familiar–, que se suma a les impulsades darrerament. La iniciativa vol fer més atractiva l’estada a la ciutat i servir d’al·licient per gaudir del seu patrimoni, restauració i comerç.

joc mamut 2

Un plànol

Per jugar s’ha de fer servir un plànol on s’indiquen les instruccions i els nou punts de la ciutat on es troben amagats els enigmes, en forma de plaques amb la imatge del Mamut. A més, a partir de la lectura de codis QR al mòbil, es pot obtenir més informació sobre l’element patrimonial on es troba. Els plànols es poden obtenir als hotels de la ciutat, a l’oficina de turisme del centre comercial Viladecans The Style Outlets, a l’Ateneu d’Entitats Pablo Picasso i a l’Ateneu de Cultura Popular Can Batllori. A més, es pot descarregar des del web municipal, on també s’acaba introduint la combinació fruit de la resolució dels enigmes per obtenir el premi, ja sigui de forma directa o a través de la participació en diferents sorteigs. 

ERoGVgkW4AIK4gB

Comerços i restaurants

El joc esdevé un nou canal de promoció de l’activitat econòmica local. Els comerços i restaurants adherits obtindran una etiqueta identificativa per mostrar a l’aparador i es publicaran en la difusió del joc a canvi d’oferir alguna promoció als visitants.

ERoGVfXWoAATmm 1

Durant el Joc es podrà gaudir de descomptes si es presenta el plànol en alguns dels comerços adherits.

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans