El showroom de Maxcolchon arriba al C.C. Splau

Imprimeix

La Premsa del Baix

 La nova botiga, oberta de nou del matí fins a les nou de la nit de manera ininterrompuda, ha encetat una campanya de Dies Sense IVA fins al 2 de març 

L'empresa fabricant de productes del descans, Maxcolchon, obre les seves portes avui en el Centre Comercial Splau, situat a Cornellà de Llobregat. La botiga comptarà amb un horari d'obertura de 9 del matí fins a les 9 de la nit de manera ininterrompuda. L'obertura de la botiga de Maxcolchon en Centre Comercial Splau coincideix amb la campanya dels Dies Sense IVA que estarà activa fins al pròxim 2 de març. Una oportunitat única per als quals vulguin gaudir dels reduïts preus que la marca acostuma a oferir als seus clients.

Maxcolchon reforça la seva aposta omnicanal, tant per la seva presència física amb més de setanta botigues com a nivell on-line. Amb aquesta obertura a Cornellà de Llobregat, la signatura de matalassos amplia els seus punts de distribució i venda directa a Barcelona, amb un total set showrooms en diferents punts de la província.

Amb més de quinze anys fabricant equips de descans, Maxcolchon és el referent espanyol en e-commerce de descans. Un sistema bidireccional adaptat a les tendències actuals, amb botigues-showroom expositores com a punts de venda i un complet catàleg on-line. A més, Maxcolchon distribueix els seus productes tant a França com a Portugal, on desenvolupa la seva activitat a nivell on-line.

Redacció / Foto: Maxcolchon